Forenkle Oppussing Av Hjemmet Med Disse Gode Tipsene

Å ha en kjære-gjør-liste kan gjøre det slik at du alltid venter på at noen andre skal fikse noe rundt huset ditt som du lett kan gjøre selv. Her er noen enkle tips til forbedring av hjemmet som til og med en nybegynner kan fullføre. Ta ansvar for hjemmet ditt, og gjør det som må gjøres selv.

Mindre boligforbedringer har en liten, men kumulativ effekt på eiendomsverdien. Å sette og oppnå beskjedne mål for reparasjons- og forbedringsprosjekter er en god måte å holde boligverdien oppover. Disse “små løsningene” er billigere og raskere enn større renoveringer, og kan til og med gjøre en morsom fritidsaktivitet for den praktiske huseieren.

Hvis du har små sprekker i taket til hjemmet ditt, er det bare å få en 3-tommers rull aluminiumstape for å fikse det. Det er bare å skille båndet fra baksiden og feste båndet til et godt rengjort tak, uten smuss eller rusk. Disse sprekkene blir forseglet og vanntett, med liten tid eller krefter involvert.

Det er viktig at du alltid bytter luftfilter når det er nødvendig. Dette gjør luften bedre å puste, men det hjelper også klimaanlegget og varmesystemet ditt også. Det kan oppstå mange problemer fra skitne luftfiltre.

Mange ser kanskje mørke paneler på rommene sine som en forbannelse. Imidlertid kan det være veldig enkelt å krydre panelene dine for å gjøre dem passende og stilige. Slip panelene lett og mal over dem med en grunning. Så er det bare å påføre et lag maling i fargen du ønsker. Dette vil gi rommet ditt nytt liv, så vel som den mørke panelen.

Patch hullene i veggene med tannkrem! Ja, dette er definitivt en midlertidig tildekking, men det fungerer å skjule et stygt hull til du kan finne på materialene for en mer permanent løsning. Bruk hvit tannkrem og spark den inn i hullet med en smørkniv.

Feil har en tendens til å plage enhver husstand. En flott måte å sikre at du har det under kontroll er ved å støvsuge og flytte ting daglig. Også pinecones er faktisk et flott middel for å holde feil unna. Samle pinecones og vis dem i en bolle for å: avvis bugs, og legg til en elegant touch til innredningen din.

Installer kikkhull i ytterdørene. Det er nyttig å kunne se hvem som er på den andre siden av døren før du åpner den. Å installere et kikkhull er en relativt enkel jobb, og en av de beste sikkerhetsforbedringene som finnes. Du trenger bare en drill og litt tid. Et kikkhull lar deg bekrefte at det virkelig er din bror på døren i stedet for en hjemmeinntrenger.

Du ser nå at noen oppgaver rundt huset kanskje ikke er så vanskelige som du opprinnelig trodde at de ville være. Med muligheten til å få utført oppgaver rundt i huset, kan du frigjøre litt tid til å tilbringe med din betydelige andre å ha det gøy eller bare ta det med ro og avslappende.

Måter å elske hjemmet ditt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *